برج کننده هیبریدی

درحالت کلی برج های خنک کننده از لحاظ نحوه خنک کردن آب به سه گروه تقسیم میگردند.خشک مرطوب یا خیس و هیبریدی .برج خنک کننده هیبریدی (hybrid cooling tower) ترکیبی مناسب از خنک کننده تر و خشک را است که تاثیر مثبتی بر محیط زیست دارد و ملزومات زیست محیطی را دارا می باشد. یکی از بزرگترین مصرف کنندگان آب،سیستم خنک کننده نیروگاه های سوخت فسیلی است.آب به عنوان یک منبع طبیعی حیاتی شناخته شده است، با استفاده از راه حل های خنک کننده هیبریدی به طور چشمگیری می توان سالانه آب مصرفی را کاهش داد.

ترکیب دو برج خنک کننده مدارباز و برج خنک کننده مدار بسته را برج خنک کننده هیبریدی می نامند.بهترین مزیت که این نوع از برج ها دارا هستند این است که بهینه سازمصرف آب است.هنگام شب و یا زمانهایی که دمای هوا پایین است،کولینگ خشک کار می کند ولی در ساعاتی که هوا گرم است،آب برروی کویل پاشیده می شود و از هردو نوع انتقال نهان و محسوس جهت سرمایش سیال خنک شونده بهره گیری می شود.

در برج خنک کننده هیبریدی پروانه در قسمت فوقانی قرار گرفته است و هوا در ارتفاع بلند برج به جریان می اندازد.در قسمت خشک مسیری از کویل قرار گرفته است که آب سیستم ابتدا در آن به جریان درآمده همزمان هوا از روی کویل ها عبور کرده و دمای آب را تا نزدیکی دمای خشک پایین می آورد.بعد از آن همین آب در قسمت پایین اسپری شده و با مکانیزم تبخیر به نزدیک دمای مرطوب می رسد و از قسمت حوضچه برج خنک کننده به سیستم پمپ می شود.برج خنک کننده هیبریدی ترکیبی مناسب از خنک کننده تر و خشک را است که تاثیر مثبتی برمحیط زیست دارد وملزومات زیست محیطی را دارا می باشد.

کاربرد

  • کاربرد این برج خنک کننده در صنایع زیر است :
  • صنایع انرژی
  • صنعت پتروشیمی
  • صنایع شیمیایی
  • مهندسی صنایع و متالورژی
  • صنعت پلاستیک و لاستیک
  • صنعت کاغذ
  • صنعت تولید ( پردازش مواد غذایی ، پالایشگاه های شکر )

نکات برج خنک کننده هیبریدی

نکته بسیار مهم در برج های خنک کننده هیبرید این است که در فصول پاییز، زمستان و بهار، درصد قابل توجهی از انتقال حرارت و خنک کاری توسط سیستم هوا خنک صورت می پذیرد و به همین دلیل مصرف آب سالیانه برج خنک کننده هیبریدی نسبت به سایر مدل های کولینگ تاور کمتر است.

این مساله موجب شده که برج خنک کن هیبرید گزینه مناسبی برای مناطق نسبتا خشک باشد که امکان تامین آب در آنها بسیار دشوار است. در حقیقت برج خنک کننده کم مصرف هیبریدی، میزان تبخیر آب را کنترل کرده و تا جای ممکن با استفاده از سیستم هوا خنک به کاهش دمای سیال اقدام می کند. تولید و ساخت کولینگ تاور هیبرید نیازمند آشنایی با علم مکانیک سیالات و انتقال حرارت بوده و انجام شبیه سازی و محاسبات اولیه در آن بسیار مهم است.

معایب برج خنک کننده مدار بسته

ولی یکی از مشکلات معمول در برج های مدار بسته این است که دمای خروجی در برج های مدار بسته در مقایسه با برج های مدار باز این است که برج های مدار بسته به لحاظ عملکرد چون مستقیما تابع دمای محیط هستند ، عملکرد پایین تری دارند . به منظور جلوگیری از این موضوع اولین بار توسط شرکت نوع برج های هیبریدی به شکل ترکیبی از برج های مدار باز و مدار بسته ارائه شد که هم میزان آب مصرفی کمتری مصرف می کرد و هم راندمان حرارتی بسیار بالایی داشت و شامل دو بخش بود :

 الف) بخش خشک برج یا همان قسمت مدار بسته برج که در این قسمت آب در داخل کویل جریان پیدا می کرد و به کمک هوادهی فن سرد می شود

ب) قسمت مرطوب ، تر و یا قسمت مدار باز برج که به منظور خنک کردن بیشتر برج و بالا بردن راندمان حرارتی مجموع برج در نظر گرفته است .

برج خنک کننده مدار بسته معایبی را نیز دارد از جمله آنها کاهش کارایی و راندمان برج خنک کننده می باشد . برای سفارش و  برج خنک کننده با دما مهر در ارتباط باشید . انواع برج خنک کننده را از دما مهر بخواهید .

براي كسب اطلاعات بيشترميتوانيد باكارشناسان فني شركت دمامهر باشماره زيرتماس حاصل فرماييد.

021-36039683 

 


دما مهر کننده ,مدار ,هیبریدی ,قسمت ,بسته ,دمای ,کننده هیبریدی ,مدار بسته ,کننده مدار ,کولینگ تاور ,راندمان حرارتی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارس گروه تلگرام فتوشاپ و کورل مستر ریمیکس مرجع به روز و تخصصی حوزه توریست وبگاه مسجد فاطمة الزهرا شهرستان گلپایگان پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان musickadeiran.r98.ir اخبار تعطیلی